Ciepło, cieplej… Witamy w pierwszym dniu jesieni, na rozgrzewkę serwujemy poniedziałkowe menu tygodnia. Ciepły, smaczny obiadek to podstawa
PONIEDZIAŁEK
Koperkowa z ryżem
Filet z kurczaka z mizerią i ziemniakami
Schab zapieczony z brzoskwinią i gorgonzolą, puree, surówka
WTOREK
Zupa fasolowa
De volaille z pieczarkami, frytki, surówka
Pieczeń sztygara, ziemniaki, modra
ŚRODA
Zupa meksykańska
Roladka wiejska, kopytka, buraczki
Kaszotto z kurczakiem i grzybami
CZWARTEK
Zupa kalafiorowa
Duszonki z kefirem
Grillowany schab z pieczarkami i fasolką szparagową, ziemniaki
PIĄTEK
Krem z selera z rodzynkami
Panierowany filet rybny, ziemniaki, surówka
Kotleciki ruskie z jogurtem