Pierwsi! W tym roku z ofertą na Święta zdążyliśmy przed słynnym Mikołajem w czerwonym tirze. Oto oferta Wigilii Firmowych specjalnie dla Was.
5 tradycyjnych zestawów do wyboru oraz kompleksowa obsługa IMPREZY, organizacja spotkań w naszych lokalach lub w siedzibie firmy klienta, menu szyte na miarę potrzeb. Święta Bożego Narodzenia to czas wyjątkowy, na ten uroczysty dzień pragniemy Państwu zaproponować organizację spotkania świątecznego w jednym z naszych lokali bądź w siedzibie Państwa firmy.
Usługi cateringowe świadczymy na najwyższym poziomie, możemy zapewnić m.in. świąteczną dekorację stołów, serwis naczyń i zastawy stołowej, obrusy ,opłatki, nastrojową muzykę świąteczną, pełną obsługę kelnerską spotkania, a nawet odwiedziny Św. Mikołaja wraz ze Śnieżynką. Dostawa stołów, krzeseł do Państwa firmy też nie stanowi dla nas najmniejszego problemu. Przedstawione menu to przykładowe propozycje,w każdym przypadku proponujemy indywidualne ułożenie menu wg Państwa sugestii oraz upodobań kulinarnych. Dużo łatwiej będziemy mogli sprostać oczekiwaniom i dostosować się do Państwa wymagań podczas rozmowy w dowolnym terminie oraz miejscu.
ZESTAW 1 – już od 19,90 zł /os.
– Barszcz czerwony z uszkami
– Filet z morszczuka panierowany, puree ziemniaczane z koperkiem, zestaw surówek
ZESTAW 2 – już od 29,90 zł/os.
– Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
– Filet z karpia po szlachecku
– Sałatka jarzynowa
– Mix ciast w papilotach
ZESTAW 3 – już od 39,90 zł/os.
– Bukiet śledziowy – trzy rodzaje
– Zupa grzybowa z suszu z kluseczkami francuskimi
– Dorsz w słoneczniku z sosem chrzanowym, rostii ziemniaczane, bukiet warzyw
– Mix ciast w papilotach
ZESTAW 4 – już od 49,90 zł/os.
– Tatar ze śledzia
– Pierogi z kapustą i grzybami / ruskie
– Zupa grzybowa lub barszcz z uszkami
– Filet z karpia po szlachecku
– Sola w migdałach
– Sałatka jarzynowa
– Mix ciast w papilotach
ZESTAW 5 – w formie bufetu już od 79 zł/os. przy min. 80 osobach.
Ponadto do wyboru:
PRZEKĄSKI CIEPŁE:
– Barszcz czerwony z uszkami / pasztecikiem
– Zupa z grzybów leśnych z kluseczkami
– Karp po szlachecku
– Łosoś w sosie szczypiorkowym
– Kaczka czarna z gruszkami i prażonymi orzechami w karmelu
– Pierogi z kapustą i grzybami, ruskie
– Puree ziemniaczane z koperkiem w andrucie
– Kopytka
– Kapusta z grzybami
PRZEKĄSKI ZIMNE:
– Bukiety śledziowe min. 3 rodzaje
– Łosoś na placuszkach ziemniaczanych
– Ryby w galarecie (pstrąg, karp)
– Kolorowe koreczki śledziowe
– Babeczki z musem z tuńczyka
– Szynka z chrzanem w galarecie
– Ryba po grecku
– Tartinki
– Sałatka jarzynowa
– Sałatka świąteczna
SŁODKOŚCI:
-sernik, makowiec, szarlotka
NAPOJE I DODATKI:
kawa, herbaty czarne i owocowe dodatki (cukier, mleczko, śmietanka) soki owocowe woda mineralna opłatki